Nog meer Adelaide

Goodday Mates,

Het is goed om te lezen dat ik een paar echte hardcore fans heb. Ik ben blij dat jullie het leuk vinden om mijn verhalen te lezen. Ik doe graag de ervaringen op om nog meer verhalen te kunnen vertellen. Mijn gironummer volgt op 'Wie ben ik'- sectie zodat ik me financieel kan voorbereiden op de volgende lange vakantie......

Maar tot die tijd: Austraaaalieeeee!

(Leestip: we = Emily en Eugenie)

Zaterdag inderdaad naar de Botanical Gardens geweest. Ik vond het erg mooi! Er waren diverse secties en ondanks dat de oppervlakte niet zo heel groot was (20 ha) had je het gevoel in een enorme tuin rond te lopen. Dat was erg goed gedaan. We zijn er lopend heen gegaan en weer lopend terug, dus incl. de tuin ongeveer wel 15 kilometer afgelegd (op zijn minst). Ik moet toch een beetje in vorm komen voor mijn NZ wandelingen.De rest van de dag niet veel bijzonders gedaan. Op de terugweg door de winkelstraat gelopen en dat kost nou eenmaal tijd, hahaha.

's Avonds op zoek gegaan naar een leuke pub. Het ligt allemaal vrij verspreid in Adelaide, dus dat was weer goed voor de nodige kilometers, maar uiteindelijk uitgekomen bij een leuke tent; P.J. O Briens. Het was een Ierse pub met goede live muziek en het was erg gezellig.

De volgende dag zouden we naar het museum voor de aboriginal rondleiding, maar aangezien het erg mooi weer was (en, nog belangrijker, de bus niet kwam opdagen) zijn we direct met de tram naar Glenelg gegaan. Later hoorden we van onze Engelse vrienden Chris & Mary dat de rondleiding niet werd gegeven op zondag, dus dat was een goede keuze.

Het was zonnig en winderig, oftewel fantastisch weer om te verbranden. Bij mij was de schade beperkt tot een aantal slordig ingesmeerde plekjes, maar mijn reisgenote loopt nu met een eerste graadsverbranding rond,dus voor iedereen die in Australie gaat zonnen: SMEREN...Je verbrandt echt levend als je het niet doet.

Verder geen bijzonderheden over de laatste dagen Adelaide, maar wel nog een paar foto's.

Adelaide op zaterdag:

 

Paradijsvogels in de botanical Gardens:

 Nog meer Botanical Gardens

Glenelg:

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer